Συναντήσεις Εργασίας των Κοιν.Σ.Επ. και των Ωφελουμένων του Μουσικού Χωριού για τη Διακρατική Μεταφορά Τεχνογνωσίας

Την Τετάρτη 27 και την Πέμπτη 28 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί μία σειρά συναντήσεων εργασίας για τη διακρατική μεταφορά τεχνογνωσίας, στις οποίες θα συμμετέχουν ενεργά τα μέλη των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων που έχουν συσταθεί στο πλαίσιο του Μουσικού Χωριού, καθώς και οι ωφελούμενοι  της Πράξης.
Στόχος των συναντήσεων αυτών είναι η παρουσίαση καλών πρακτικών και παρόμοιων πρωτοβουλιών, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από τον κ. Trevor Burgess, στέλεχος  του διακρατικού εταίρου Collage Arts, που διαχειρίζεται το Chocolate Factory, έναν πολυχώρο φιλοξενίας κοινωνικών και ατομικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο των τεχνών. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων εργασίας το στέλεχος της Collage Arts θα αναλυθεί το συγκεκριμένο μοντέλο επιχειρηματικότητας και οι παράγοντες επιτυχίας του, προκειμένου να μεταφερθούν στοιχεία και χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να προσαρμοστούν στις ανάγκες και στη φιλοσοφία των δράσεων του ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.

Ειδικότερα το αναλυτικό πρόγραμμα των επιμέρους συναντήσεων εργασίας, έχει ως εξής:

  • Τετάρτη 27/8/14, 10:00 – 12:00, Παρουσίαση ενός Θεματικού Πάρκου στην Αγγλία με έμφαση στη Μουσική και στην Παράδοση. Συμμετέχοντες στη συνάντηση: το σύνολο των ωφελουμένων του Μουσικού Χωριού.
  • Τετάρτη 27/8/14, 12:00 – 14:00, Μεταφορά τεχνογνωσίας και καλής πρακτικής της  λειτουργίας του Θεματικού Πάρκου (Διοικητική Υποστήριξη, Οικονομική διαχείριση, συντήρηση υποδομών, κλπ). Συμμετέχοντες στη συνάντηση: Μέλη της ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ ΔΡΑΣΕΙΣ Κοιν.Σ.Επ.
  • Τετάρτη 27/8/14, 17:00 – 19:00, Μεταφορά τεχνογνωσίας και καλής πρακτικής του προγραμματισμού και της υλοποίησης πολιτιστικών εκδηλώσεων, στο πλαίσιο της λειτουργίας του Θεματικού Πάρκου. Συμμετέχοντες στη συνάντηση: Μέλη της ΛΥΧΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ.
  • Πέμπτη 28/8/14, 10:00 – 12:00, Μεταφορά τεχνογνωσίας και καλής πρακτικής της λειτουργίας των χώρων εστίασης, προβολής-προώθησης και παραγωγής των τοπικών προϊόντων ή προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας, στο πλαίσιο της λειτουργίας του Θεματικού Πάρκου. Συμμετέχοντες στη συνάντηση: Μέλη της ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ.

 

Όλες οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιχειρησιακού Κέντρου Ελέγχου (Ε.Κ.Ε.) της e-Trikala A.E., που βρίσκεται Καλαμπάκας 28 & Αμπάτης (δίπλα στο 5ο Γυμνάσιο-Λύκειο Τρικάλων).

spacer