Συγκροτήθηκε και η 3η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση για τη Λειτουργία του Θεματικού Πολυχώρου – Πάρκου Ελληνικής Μουσικής Παράδοσης

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες σύστασης και της 3ης Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης, που θα αναλάβει τη λειτουργία του Θεματικού Πολυχώρου – Πάρκου Ελληνικής Μουσικής Παράδοσης, με διακριτό τίτλο «ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.», η οποία θα αναλάβει εκτός των άλλων, τη λογιστική και ταμειακή διαχείριση του πάρκου, την επικοινωνία, προώθηση και διαφήμιση των δράσεων που θα πραγματοποιούνται στο πάρκο, καθώς και τη συντήρηση-αποκατάσταση των υποδομών και του εξοπλισμού του παρκου.
Οι ωφελούμενοι οι οποίοι δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν στην τελευταία συνάντηση, παρακαλούνται όπως να επικοινωνήσουν έως το μεσημέρι της Πέμπτης 24/07/14 με την κα Πατήλα Ελένη στην e-Trikala A.E. (τηλ. 24310 22899), προκειμένου να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τη συμμετοχή στην εν λόγω Κοιν.Σ.Επ.
Από την Παρασκευή 25/07/14, θα είναι διαθέσιμο προς υπογραφή το καταστατικό σύστασης της συνεταιριστικής επιχείρησης στα γραφεία της e-Trikala A.E. (κα Πατήλα Ελένη), το οποίο και θα πρέπει να υπογράψουν όλοι οι συμμετέχοντες στην Κοιν.Σ.Επ. έως την Τρίτη 29/07/14, προσκομίζοντας παράλληλα και τη σχετική Υπεύθυνη Δήλωση, στην οποία αφού συμπληρώσουν τα απαραίτητα στοιχεία θα πρέπει να τη θεωρήσουν για το γνήσιο της υπογραφής τους σε οποιαδήποτε ΚΕΠ.

Η σχετική Υπεύθυνη Δήλωση είναι διαθέσιμη στον παρακάτω σύνδεσμο.
KoinSEp_Leitourgias__YpeuthiniDilosi_Mitroo

spacer