Πρόσκληση για τη συμμετοχή ωφελούμενων στην πράξη με τίτλο «Ενίσχυση της Τοπικής Επιχειρηματικότητας, με τη λειτουργία Πολυδύναμου Θεματικού-Εμπορικού χώρου στην πόλη των Τρικάλων»

ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΜΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟΥ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ-ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ» ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ «ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ 7 «ΤΟΠΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ, ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ» ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ 1 «ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ» ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 7 «ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΙΣ 8 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ» ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ 2007-2013» ΠΟΥ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ (ΕΚΤ)

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» στην οποία συμμετέχουν οι φορείς: Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ – e-Trikala A.E. (Συντονιστής εταίρος), ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ, ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ «ΔΕΚΑ» ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Α.Ε., ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ-ΑΝΑΠΤΥΞΙΣ Α.Ε., ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΣΙΤΣΑΝΗ

ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ

Τους Δημότες ή Μόνιμους κατοίκους των Δήμων Τρικκαίων, Καλαμπάκας, Πύλης & Φαρκαδόνας, οι οποίοι είναι:

  • Άνεργοι
  • Νέοι επιστήμονες
  • Μικροκαλλιεργητές / Αγρότες, ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ

Η υλοποίηση του προγράμματος αναμένεται να οδηγήσει σε :

– Καταπολέμηση της ανεργίας και η ενίσχυση της απασχόλησης στο Δήμο Τρικκαίων.
– Υποστήριξη νέων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων & επέκταση υφισταμένων.
– Υποστήριξη δημιουργίας κοινωνικών  συνεταιριστικών επιχειρήσεων, καθώς και νέων ατομικών επιχειρήσεων.
– Προώθηση στην τοπική αγορά εργασίας κυρίως νέων με υψηλά προσόντα, ευελιξία και προσαρμοστικότητα στις ευμετάβλητες σημερινές συνθήκες.
– Εφαρμογή καινοτομικών δράσεων και πρακτικών από μικροκαλλιεργητές/αγρότες με νέες ιδέες και ικανότητες.

Δικαιολογητικά συμμετοχής

Α. Δικαιολογητικά για ανέργους

  1. Επικυρωμένο αντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας ή ελλείψει ταυτότητας, επικυρωμένο αντίγραφο των κρίσιμων σελίδων του διαβατηρίου.
  2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή βεβαίωση μόνιμης κατοικίας από το Δήμο Τρικκαίων ή Δήμο Καλαμπάκας ή Δήμο Πύλης ή Δήμο Φαρκαδόνας (πρόσφατης έκδοσης).
  3. Ακριβή αντίγραφα των τίτλων σπουδών.
  4. Αποδεικτικά προηγούμενης επαγγελματικής εμπειρίας (πρωτότυπα ή ακριβή αντίγραφα).
  5. Πιστοποιητικά καλής γνώσης ξένης γλώσσας (Επιπέδου Lower) ή τίτλοι σπουδών αντίστοιχης ειδικότητας (πρωτότυπα ή ακριβή αντίγραφα).
  6. Πιστοποιητικά γνώσης χειρισμού Η/Υ, τίτλοι σπουδών αντίστοιχης ειδικότητας, καθώς και βεβαιώσεις εμπειρίας από φορείς για αντίστοιχη ενασχόληση των υποψηφίων (πρωτότυπα ή ακριβή αντίγραφα).
  7. Ακριβές αντίγραφο του Δελτίου Ανεργίας, το οποίο θα πρέπει να είναι σε ισχύ κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής.

Β. Δικαιολογητικά για νέους επιστήμονες

  1. Επικυρωμένο αντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας ή ελλείψει ταυτότητας, επικυρωμένο αντίγραφο των κρίσιμων σελίδων του διαβατηρίου.
  2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή βεβαίωση μόνιμης κατοικίας από το Δήμο Τρικκαίων ή Δήμο Καλαμπάκας ή Δήμο Πύλης ή Δήμο Φαρκαδόνας (πρόσφατης έκδοσης).
  3. Ακριβή αντίγραφα των τίτλων σπουδών.
  4. Αντίγραφο βεβαίωσης έναρξης εργασιών καθώς και των βεβαιώσεων μεταβολής εργασιών για το σύνολο των μεταβολών από την αρμόδια Δ.Ο.Υ.
  5. Αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος για το οικονομικό έτος της έναρξης της δραστηριότητας.
  6. Πιστοποιητικό στρατολογίας τύπου Α ή ακριβή αντίγραφο του απολυτηρίου στρατού.
  7. Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν ασκούσατε ατομικό επάγγελμα και δεν συμμετείχατε σε επιχείρηση πριν την έναρξη επιτηδεύματος με θεώρηση από την ΔΟΥ.
  8. Υπεύθυνη δήλωση στην περίπτωση που ασκούσατε ατομικό επάγγελμα ή συμμετείχατε σε επιχείρηση ως Ιατρός άνευ ειδικότητας πριν την έναρξη επιτηδεύματος, για χρόνο που δεν ξεπερνούσε τους 12 μήνες, με θεώρηση από την ΔΟΥ.
  9. Αποδεικτικά προηγούμενης επαγγελματικής εμπειρίας (πρωτότυπα ή ακριβή αντίγραφα).

Γ. Δικαιολογητικά για ασφαλισμένους στον ΟΓΑ

  1. Επικυρωμένο αντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας ή ελλείψει ταυτότητας, επικυρωμένο αντίγραφο των κρισίμων σελίδων του διαβατηρίου.
  2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή βεβαίωση μόνιμης κατοικίας από το Δήμο Τρικκαίων ή Δήμο Καλαμπάκας ή Δήμο Πύλης ή Δήμο Φαρκαδόνας (πρόσφατης έκδοσης).
  3. Φωτοτυπία του βιβλιαρίου ασφάλισης στον ΟΓΑ ή βεβαίωση εγγραφής στον ΟΓΑ.
  4. Ακριβή αντίγραφα των τίτλων σπουδών.
  5. Αντίγραφο του Ε1 και του εκκαθαριστικού του οικονομικού έτους 2012 ή υπεύθυνη δήλωση του ωφελουμένου που δεν έχει Ε1 (θεωρημένη από την Δ.Ο.Υ.), ότι δεν έχει υποχρέωση υποβολής φορολογικής δήλωσης.
  6. Πιστοποιητικά καλής γνώσης ξένης γλώσσας (Επιπέδου Lower) ή τίτλοι  σπουδών αντίστοιχης ειδικότητας (πρωτότυπα ή ακριβή αντίγραφα).
  7. Πιστοποιητικά γνώσης χειρισμού Η/Υ, τίτλοι σπουδών αντίστοιχης ειδικότητας, καθώς και βεβαιώσεις εμπειρίας από φορείς για αντίστοιχη ενασχόληση των υποψηφίων (πρωτότυπα ή ακριβή αντίγραφα).

Παραλαβή πληροφοριακού υλικού:

Για την παραλαβή πληροφοριακού υλικού και παροχή διευκρινήσεων, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται από 5/11/2013 έως 29/11/2013, Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες 9:00-15:00, σε ένα από τα παρακάτω σημεία:

  • Στην Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ – e-Trikala A.E.:
    Δ/νση: Στρ.Σαράφη 44, Τρίκαλα, Αρμόδια: κα Τάσιου Στέλλα, Τηλ.Επικ.: 2431022899
  • Στην ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ «ΔΕΚΑ» ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ
    Δ/νση: Βαλκάνου 6, Αγ. Οικουμένιος, Τρίκαλα, Αρμόδιος: κα Κουτσούκου Έφη, Τηλ.Επικ.: 2431073888
  • Στο ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Α.Ε.
    Δ/νση: Νίκης 1-3, Νέα Ζωαγορά, Τρίκαλα, Αρμόδιος: κα Γεωργιάδου Έλλη, Τηλ.Επικ.: 2431031450

Υποβολή Αιτήσεων:

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν την Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση από 5/11/2013 έως 29/11/2013, Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες 9:00-15:00, στα γραφεία της Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρείας ΟΤΑ – e-Trikala A.E.
Δ/νση: Στρ.Σαράφη 44, Τρίκαλα, Αρμόδια: κα Τάσιου Στέλλα, Τηλ.Επικ.: 2431022899

 Κατεβάστε τα σχετικά έγγραφα:

  1. MousikoXorio_Prosklisi_Ofeloumenon_Analitiki
  2. MousikoXorio_Prosklisi_Perilipsi
  3. MousikoXorio_Prosklisi_Aitisi_Anergoi
  4. MousikoXorio_Prosklisi_Aitisi_Neoi_Epistimones
  5. MousikoXorio_Prosklisi_Aitisi_Agrotes
spacer