Πρόγραμμα συναντήσεων για τη συγκρότηση των Κοιν.Σ.Επ.

Με την ολοκλήρωση των προγραμμάτων κατάρτισης (ολοκλήρωση των τμημάτων 8.1 και 8.2 κι έναρξη της πρακτικής άσκησης για τα τμήματα 8.3 και 8.4) και τη δυνατότητα που δόθηκε στους ωφελούμενους να έχουν μία πρώτη ενημέρωση για το πλαίσιο λειτουργίας των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων και την Κοινωνική Οικονομία και την καταρχήν κατανομή τους στις Κοιν.Σ.Επ. που θα δραστηριοποιηθούν στο Μουσικό Χωριό, θα πραγματοποιηθούν επιμέρους συναντήσεις με τις υπό ίδρυση Κοιν.Σ.Επ., σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
·         Κοιν.Σ.Επ. Δημιουργικού Τομέα & Υπαίθριων Δραστηριοτήτων, Δευτέρα 07/07/14, 14:00 στις εγκαταστάσεις του ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΕΕ Α.Ε.
·         Κοιν.Σ.Επ. Λειτουργίας, Τρίτη 08/07/14, 12:00 στις εγκαταστάσεις του ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΕΕ Α.Ε.
·         Κοιν.Σ.Επ. Εστίασης & Παρασκευής Προϊόντων, Τρίτη 08/07/14, 14:00 στις εγκαταστάσεις του ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΕΕ Α.Ε.
Παρακαλούνται οι εν δυνάμει συμμετέχοντες στην κάθε Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση, να παρευρεθούν στη συνάντηση για την Κοιν.Σ.Επ. ενδιαφέροντός τους, κατά την οποία θα συζητηθεί το καταστατικό σύστασης, ο σκοπός και οι δραστηριότητες της Κοιν.Σ.Επ. Επίσης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι ωφελούμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να διευκρινίσουν τυχόν ασάφειες που έχουν δημιουργηθεί.
Για τη διευκόλυνση τους οι ωφελούμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Πατήλα Ελένη (e-Trikala A.E., τηλ. 24310 22899) ή την κα Γεωργιάδου Έλλη (DHMHTRA KEE A.E., τηλ. 24310 31450), προκειμένου να ενημερωθούν σε ποια Κοιν.Σ.Επ. έχουν τοποθετηθεί.

spacer