Προγραμματισμός 2ου κύκλου συναντήσεων για την ίδρυση των Κοιν.Σ.Επ.

Τη Δευτέρα 7 και την Τρίτη 8 Ιουλίου 2014, πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες συναντήσεις με τους ωφελούμενους που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις υπό ίδρυση Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις, που θα αναλάβουν τη λειτουργία του Πάρκου Ελληνικής Μουσικής Παράδοσης. Στις επί μέρους συναντήσεις με τα δυνητικά ιδρυτικά μέλη των 3 Κοιν.Σ.Επ. (Λειτουργίας, Πολιτιστικών και Εστίασης), έγινε αναλυτική παρουσίαση του σχεδίου του καταστατικού σύστασης και του τρόπου λειτουργίας των υπό ίδρυση κοινωνικών επιχειρήσεων, ενώ δόθηκε παράλληλα η ευκαιρία στους ωφελούμενους να ζητήσουν διευκρινήσεις επί των δραστηριοτήτων της κάθε κοινωνικής επιχείρησης, καθώς και των υποχρεώσεων που απορρέουν από τη συμμετοχή τους σε μία από αυτές.

Προκειμένου, να οριστικοποιηθεί το καταστατικό σύστασης της κάθε Κοιν.Σ.Επ., ορίστηκε ένας 2ος κύκλος συναντήσεων, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
·         Τρίτη 15/7/14 & ώρα 14:00, Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Εστίασης & Παραγωγής Προϊόντων.
·         Τετάρτη 16/7/14 & ώρα 17:00, Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Πολιτιστικού περιεχομένου.
·         Δευτέρα 21/7/14 & ώρα 14:00, Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Λειτουργίας.

Όλες οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΕΕ Α.Ε..
Αντίγραφα των σχεδίων των καταστατικών σύστασης των Κοιν.Σ.Επ. είναι διαθέσιμα στους ωφελούμενους που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στις πρώτες συναντήσεις, στη Γραμματεία του ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΕΕ Α.Ε.

spacer