Ολοκλήρωση της διαδικασίας σύστασης της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Δημιουργικού Τομέα & Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων

Ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014 η διαδικασία συγκρότησης της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Δημιουργικού Τομέα & Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων, με διακριτό τίτλο «ΛΥΧΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ», η οποία θα αναλάβει εκτός των άλλων, το σχεδιασμό & υλοποίηση πολιτιστικών δραστηριοτήτων, τις πολιτιστικές & βιωματικές ξεναγήσεις-περιηγήσεις, τη δημιουργική απασχόληση παιδιών, τη διοργάνωση περιοδικών εκθέσεων πολιτιστικού & πολιτισμικού περιεχομένου, τη λειτουργία σημείων πληροφόρησης κοινού-επισκεπτών, το σχεδιασμό έντυπου υλικού πολιτιστικού περιεχομένου, καθώς και τη διοργάνωση δραστηριοτήτων μαζικού αθλητισμού & αναψυχής.
Οι ωφελούμενοι οι οποίοι δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην τελευταία συνάντηση, παρακαλούνται όπως να επικοινωνήσουν έως το μεσημέρι της Τρίτης 22/07/14 με την κα Πατήλα Ελένη στην e-Trikala A.E. (τηλ. 24310 22899), προκειμένου να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τη συμμετοχή στην εν λόγω Κοιν.Σ.Επ.
Από την Τετάρτη 23/07/14, θα είναι διαθέσιμο προς υπογραφή το καταστατικό σύστασης της συνεταιριστικής επιχείρησης στα γραφεία της e-Trikala A.E. (κα Πατήλα Ελένη), το οποίο και θα πρέπει να υπογράψουν όλοι οι συμμετέχοντες στην Κοιν.Σ.Επ. έως την Παρασκευή 25/07/14, προσκομίζοντας παράλληλα και τη σχετική Υπεύθυνη Δήλωση, στην οποία αφού συμπληρώσουν τα απαραίτητα στοιχεία θα πρέπει να τη θεωρήσουν για το γνήσιο της υπογραφής τους σε οποιαδήποτε ΚΕΠ.

Η σχετική Υπεύθυνη Δήλωση είναι διαθέσιμη στον παρακάτω σύνδεσμο.
KoinSEp_Politistikon__YpeuthiniDilosi_Mitroo

 

spacer